2018/02/25

TALVEN SUOSIKIT

Moikkamoi! Tykkäättekö te lukea suosikkipostauksia? Itse en niitä ole paljoa blogiini tehnyt, sillä mulla on ollut joku mielikuva siitä että niitä pitäisi tehdä joka kuukausi - eihän mulla vaihdu suosikit niin nopeasti, miten niitä keksi niin paljon ja niin edelleen. Siispä oon nyt ajatellut toteuttaa näitä aina silloin tällöin kun jotain esiteltävää on, ja nyt on sellainen tilanne! Tehdäämpä siis pieni katsastus mun talven suosikkeihin.


Aloitetaan näppärästi aamupalalla, eli pikapuurolla! Tykkään todella paljon syödä puuroa aamupalaksi, mutta ongelmana on ollut se etten ole jaksanut keittää sitä kattilassa aamuisin. Ratkaisukseksi löytyikin sitten pikapuuro, joka on ihan loistava keksintö! Niin nopeaa ja helppoa, enkä vaan ymmärrä miten en ole keksinyt tätä aikaisemmin. 


The Greatest Showman. Tulevassa kuulumispostauksessa puhun tästä enemmän, joten jätetään se hehkutusosa nyt vähemmälle. Pakko vain sanoa, että ihan lempparielokuvaksi nousi, ja biisilista on ollut jatkuvassa soitossa, suosittelen! <3


Lähiaikoina olen myös tykännyt kitaransoitosta. Kitara on jo pari vuotta tuntunut mulle sellaiselta omalta soittimelta, ja mulla onkin omassa huoneessanikin kitara soittelua varten. Oonkin siis soittanut tosi paljon tässä viime viikkoina!


Kuten olenkin jo maininnut, olen löytänyt treeni-inspiraationi uudelleen, ja yksi syy siihen on tämä herkullisenvärinen jumppamatto! On vaan niin ihanaa treenata niin etteivät jalat luiskahtele kovalla ja liukkaalla lattialla. Ja hei, onhan se nyt ihanan värinenkin.

Mitä teidän suosikeista löytyy tällä hetkellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti