2018/11/06

m a r r a s k u u

Marraskuu tarkoittaa jokaiselle vähän eri asioita. Joidenkin mielestä marraskuu on just se tympeän kylmä ja synkkä kuukausi jolloin häilytään talven ja syksyn välimaastossa. Minulle marraskuu tarkoittaa kuitenkin pimeitä, kynttilänvaloisia iltoja, joulusuklaiden saapumista kauppoihin, jouluvaloja, hyviä kirjoja ja netflixsarjoja. Ja jos joku on vieläkin sitä mieltä että hyi marraskuu, niin lukaiseppa tämä postaus johon kokosin vinkkejä joilla saada kaikki irti marraskuusta. 


Kuten jo mainitsinkin, jouluherkut. Kaupoista saa jo piparisuklaata ja ehdotonta suosikkiani: glögiä. Marraskuussa on ihan parasta tunnelmoida kuuma glögimuki käsissä sohvannurkassa vaikkapa netflixiä katsellen. Voin tässä suositella teille muutamia sarjoja jotka olen kokenut täydellisiksi marraskuisiin iltoihin: Riverdale (uusi kausi!), Gilmoren tytöt ja Olipa Kerran (seiskakausi tuli juuri netflixiin!).

Pimeä. Ihan oikein luettu. Vaikka pimeys voi välillä masentaa, siitä voi myös oppia nauttimaan. Minusta ainakin on ihanan tunnelmallista istua perjantai-iltana kotona kynttilöiden ja jouluvalojen valossa pimeyden kurkkiessa ikkunoista. Olin tässä viikonloppuna isosleirillä, ja sielläkin minusta oli aivan ihanaa istua rantasaunan hämärässä katsellen ikkunoista pimeyteen. Yksin ollessani pimeys ei ole lainkaan minun juttuni, mutta porukassa siitä on ihana nauttia!


Lähestyvä joulu..Olihan tämä pakko mainita. Jos et halua nauttia marraskuun iloista, voit ainakin alkaa jo hyvillä mielin odottaa joulukuun saapumista!
Sen sijaan että valitat kylmyydestä, voit nauttia lämpimistä vaatteista. Minusta ainakin on ihan parasta vetää ne lämpimät villapaidat ja lapaset ylleen, syystakeista nyt puhumattakaan. 

Tunnelmallista marraskuuta!

It simply isn't an adventure worth telling
 if there aren't any dragons.
J.R.R Tolkien

4 kommenttia:

 1. Oi, ihan sairaan kiva postaus! Voin samaistuu moneen noista kohdista. Sie se löydät kaikesta ne positiiviset puolet ja saat jaettua sitä iloa muillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iso kiitos!! sitä mie just haluankin tehdä, jakaa vähän positiivisuutta maailmaan! <3

   Poista
 2. Aloin melkein tykkäämään marraskuusta tän postauksen jälkeen... ja ehkä senkin takia että avasin mustikan ja vaniljan makuisen Revontuli-glögin, jonka kaunista pulloa katsellessakin tulee hyvälle tuulelle :) Voihan joulu!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! :D ei se marraskuu oo ihan niin vastenmielinen ku tekee siitä vähän kivemman <3 meenpä tästä tekemään glögiä...

   Poista